XVII Ruta de Tapes Tornar

Del 29 octubre al 22 novembre 2020


Esdeveniment semestral.

Del 29 octubre al 2 novembre 2020 podem gaudir de la XVII Ruta de Tapes organitzada pel magazín GuiaME amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma).

Tapa i canya, o vi o vermut 3 €!

Els establiments participants distribueixen un ‘passaport’ de la Ruta entre els seus clients, amb el nom, fotografia i ingredients de les tapes perquè puguen emplenar-lo amb la seua valoració i entrar en el sorteig posterior de diversos premis molt interessants.

Pots recollir el teu passaport en l'oficina de turisme situada en Plaza Oculista Buigues i en les oficines de AEHTMA en Passeig Saladar 58.

La Ruta de Tapes premia al públic participant sortejant diversos premis entre els qui hagen emplenat i entregat el seu passaport de valoració amb un mínim de 15 tapes encunyades en els establiments participants. Els premis del sorteig són un sopar de tapeig per a dues persones en els restaurants que hagen obtingut el primer i segon premi de la ruta. A més, Aehtma sortejarà una nit d'hotel amb sopar i desdejuni per a dues persones a l'hotel Los Ángeles.

I continuant amb els premis per als participants, per cortesia de la penya gastronòmica “La cata” se sortejarà una cistella gurmet amb productes de la terra.

Aquells que hagen tastat i puntuat les 40 tapes de la Ruta, entraran en el sorteig d'una targeta regal de 500 euros del centre comercial Portal de la Marina.